SON DAKİKA


Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Tarih: 30-11-2023 13:09:02 Güncelleme: 30-11-2023 13:09:02 + -



facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 13:09

Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu, Harita Mühendisi, Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi Sefer Topçu, Seferihisar Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Seferihisar Belediyesi’nin, Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi olan Sefer Topçu; bugün sabah saatlerinde ‘Belediye Aday Adaylığı Başvuru Formu’nu imzaladı. Sefer Topçu, İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde birçok faaliyette bulunduğunu ifade etti.

Sefer Topçu, yaptığı aday adaylığı başvuru sonrasında yaptığı açıklamada şunları ifade etti; 

”Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönemde belediye başkan aday adayı idim. Örgütümüz beni 1. Sıradan Büyükşehir meclis üyesi adayı olmam konusunda ikna etti. 2019-2024 yılları için 5 yıllığına İzmir Büyükşehir Meclis üyeliğine seçildim.

İzmir Büyükşehir Belediyesinde İmar komisyonu, Şirketler komisyonu,

Turizm ve Fuarcılık komisyonu, Göç ve Uyum komisyonlarında görev yaptım. Seferihisar’da İmar komisyonu ile Plan bütçe komisyonu başkanlıklarını yaptım. Üstlendiğim bu görevleri ve tüm hayatım boyunca üstlendiğim her işi tam olarak yerine getirdim. Hayat anlayışım gereği hiçbir şeyden kaçmadım. Cumhuriyetimizin 100. Yılında büyük bir şerefle; Cumhuriyet Halk Partimizin Seferihisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum.”

"Bu sefer Seferihisar'a SEFER" diyorum.

İş dünyasındaki deneyim, bilgi birikimi ve tecrübelerini belediye Başkanı olarak aktarmak istediğini belirterek; “Daha iyi bir Belediye mümkün. Sosyal belediyecilik ve yerelden kalkınma modeli önceliğimiz olacaktır. Partimizde adaylık süreci bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta daha hızlı koşacağımı iddia ediyorum. Diğer aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI