SON DAKİKA


Çeşme Devlet Hastanesi Müdürü Murat Orhan Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıktı
Tarih: 02-12-2023 12:54:47 Güncelleme: 02-12-2023 12:54:47 + -



facebook-paylas
Tarih: 02-12-2023 12:54

Çeşme Devlet Hastanesi Müdürü Murat Orhan Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıktı

Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi Müdürü Murat Orhan, MHP’den Çeşme Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu.

 

Murat Orhan, yeni görevine başvurmak için  görevinden istifa ederek, hastanedeki mesai arkadaşlarına veda etti.

 

“Çeşmemizin hak ettiği ligde marka şehir olarak yerini alması için yola çıktık, ayrıştırmayacağız, herkesi kucaklayacağız”  diyen Orhan sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

 

“ 31 Mart Mahalli İdareler Belediye Başkanlığı seçimlerinde, kalbi her zaman Vatan ve Halk sevdası ile atan bir kardeşiniz olarak, Çeşme Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu ilan etmek istiyorum. 

 

AZİZ ÇEŞMELİLER;

ilçemizi başta ekonomi olmak üzere sosyal ve kültürel tüm alanlarda daha müreffeh bir geleceğe taşımak en büyük hedefimizdir. Ülkemizin en güzide ve nadide ilçelerinden bir tanesi olan Çeşmemize sayısız projelerimiz ile hizmet etmeye, bu uğurda gece gündüz demeden ekip ruhu ile çalışmaya hazır ve son derece kararlıyız. Cumhur İttifakımızın bileşenleriyle Çeşmemizin var olan başarı ve güzelliklerine yenisini katmak, ilçemizi ulusal ve uluslararası alanlarda adından daha çok söz edilen modern bir ilçeye dönüştürmek tüm halkımıza sözümüzdür.

 

Bu yüzyıl “Türkiye Yüzyılı” olacaktır ve bizler de birlik ve beraberlik ruhu ile Türkiye Yüzyılını ilçemizde tesis etmeye muvaffak olacağız. Bu minvalde, insanı yaşat ki, devlet yaşasın şiarından bir milim şaşmadan, bilimi, liyakatı, ortak aklı ve birlikte yönetme anlayışını, önceliğimiz sayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 

Bu duygu ve düşüncelerle, sürecin Çeşme halkımız için hayırlı olmasını diliyorum. Dualarınızı eksik etmeyiniz. 

 

“Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı bu yüzyılda, Türkiye 2. Yüzyılının ilk belediye başkanı olmak ve bu şehre hizmet etmek büyük bir onurdur. Böylesi kadim bir memleketin gelişmesi için bugüne kadar çivi çakan, taş üstüne taş koyan herkese minnettarız. Ancak bu şehrin kangren olmuş pek çok sorunu olduğunun da farkındayız. İşte bu sorunlara kalıcı bir neşter vurmak için biz bu yola talip olduk. ‘’Biz bu şehrin yeni bir stratejik plana yeni bir hikaye ye ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Biz polemiklerle boğulan bir şehir değil, yaşayan, nefes alan, dünya ile yarışan bir şehir inşa etmek için yola çıktık. Biz bu şehrin kavgaları ve kısır döngüleri ile değil, zenginlikleri ile konuşulan bir şehir olması hayaliyle yola revan olduk. 

 

Biz geleceğimize, çocuklarımıza, öğrencilerimize, eğitimcilerimize umut olmak için yola çıktık. Biz kadınlarımıza, erkeklere, gençlere, yaşlılara, engellilerimize kısacası sadece kaldırımlar, yollar yapmak için değil, akıllı şehirlerin tartışıldığı bir dünyada Çeşmemizin hak ettiği ligde marka şehir olarak yerini alması için yola çıktık. Bu şehrin yeni bir anlayışa yeni biz vizyona yeni bir hikaye ye ve bu hikayeyi yazacak yeni bir yüze, ihtiyacı olduğuna inandığım için bu göreve talip oldum. 

 

Allah nasip eder ise önce adaylık sonra da 31 Mart Akşamı Çeşme Belediyesi’ni yönetme yetkisini halkımızın teveccühü ile aldıktan sonra, el birliği ile Halkımız, odalarımız, kamu kurumlarımız ve Devletimiz, Belediyemiz, özel teşebbüslerimizin destekleri ile bu şehri hak ettiği noktaya getirmek için 7 gün 24 saat çalışan bir belediye ile yola revan olacağız. Yönetim ilkesi ile Hizmetin ve tüm Çeşme Halkının Başkanı olmaya adayım. Allah bizleri utandırmasın. Allah bizleri sizlere karşı mahcup etmesin. 

 

Unutmayalım. Bu şehir hepimizin ortak değeri.” Bu şehir henüz doğmamış çocuğumuzun bile ve üzerimizde rahmetle andığımız, minnet ve şükranla yad ettiğimiz Gazi Mustafa Kemal’in  bize emanetidir. Çeşme ve ülke olarak gelecek stratejilerimizi küresel gelişmelerden bağımsız oluşturamayız. Bu sorumlulukla; Çeşme’yi daha yeşil, daha çevreci, daha değerli, daha yaratıcı ve özgün bir şekilde anılması ve belediyecilik hizmetleri ile birlikte aynı zamanda kültürel bağlamda, sosyal bağlamda, turizm bağlamında ve sportif bağlamda da hak ettiği konum ile bu şehrin huzurunu ve geleceğini çok önemsiyoruz. Türkiye 2. Yüzyılının İlçemiz İlk Belediye Başkanı Olmak İstiyor,

‘Çeşme Muradına Eriyor’ sloganımızla yola çıkıyorum.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI