SON DAKİKA


Çeşme TOKİ Derneği ve Çeşme Manisalılar Derneği Depremde Gönüllü Görev Alan Doktorları Unutmadı!
Tarih: 24-11-2023 00:44:35 Güncelleme: 24-11-2023 01:05:35 + -



facebook-paylas
Tarih: 24-11-2023 00:44

Çeşme TOKİ Derneği ve Çeşme  Manisalılar Derneği Depremde Gönüllü Görev Alan Doktorları Unutmadı!

Çeşme Toki Evleri Güzelleştirme Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Çeşme Manisalılar Derneği ülkemizi yasa boğan, asrın felaketi Maraş Depremi’nde gönüllü olarak görev alan 

Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi doktorlarını ve sağlık çalışanlarını unutmadı. 

Her iki dernek birlikte yapmış oldukları basın açıklamasında şu sözlere yer verdi; 

“Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’nde çalışmakta olan doktorlarımız ve sağlık çalışanları ne kadar yüce gönüllü olduklarını, deprem bölgesinde canla başla çalışarak bizlere gösterdiler. 

Biz Çeşmelilerin gururu oldular. Depremde yardıma ihtiyacı olan insanlar için, belki de hiç bilmedikleri, daha önce hiç görmedikleri şehirde çalışarak gönüllü oldular.

O soğuk günde, o kara kışta, enkaz altında yatanlara, yaralı vatandaşlarımıza ilk elden yardımlarını yaparak doktorluk mesleğinin ‘yaşatmak’ olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattılar.

Doktorlarımıza ve Sağlık çalışanlarımıza derneğimiz ve tüm üyelerimiz adına ‘Türk Bayraklı Plaketimizi’ vererek teşekkürlerimizi ilettik.

 

Çeşme Toki Evleri Güzelleştirme Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği  Başkanı ve Çeşme Manisalılar Derneği Genel Sekreteri Mehmet Metin"

Dernekler ayrıca, 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü dolayısıyla Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’nde görev yapan diş hekimlerinin gününü kutlayarak, kendilerine çiçek takdim etti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI