SON DAKİKA


Çeşmeli Firma Tokmak Hasan’ın Yeri’ne Gururlandıran Ödül!
Tarih: 15-03-2024 07:43:38 Güncelleme: 15-03-2024 07:58:38 + -



facebook-paylas
Tarih: 15-03-2024 07:43

Çeşmeli  Firma Tokmak Hasan’ın Yeri’ne Gururlandıran Ödül!

ObjektifÇeşmeHaber/ Selma Artar

 

Bağımsız Tüketici Değerlendirmeleri (Independent Consumer Ratings) sonucunda belirlenen firmalara her yıl verilen "En İyi Best" ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu.

"En İyi Türk Mutfağı" kategorisindeki ödül, bu yıl da Çeşmeli firma  Tokmak Hasan’ın Yeri’nin oldu. Geçen yıl aldığı 2020-2022 ödülünün yanına bu senede 2023- 2024 ödülünü ekleyen Tokmak Hasan’ın Yeri Çeşme’de 4 yıldır lider olmayı sürdürüyor.

 

Ödüller  tamamen bağımsız denetçiler tarafından kurulan bir dernek tarafından veriliyor. Derneğin yeri Anlara’da bulunmaktadır. Bu denetçilerin kim olduğu firmalar tarafından bilinmezken Hiçbir şekilde ücret talep etmeden, gizli denetlemeyle bu ödüle layık görüyorlar. Firmaların denetleme için gelip gittiklerinden haberleri olmuyor. Ödül firmalara gönderildiğinde denetlediklerinden haberdar oluyorlar.

 

Bu sene “En İyi Türk Mutfağı" ödülüne layık görülen Tokmak Hasan’ın Yeri 1984’den bu yana faaliyet gösteriyor. 

Menüsünde, herkesin damak zevkine uygun seçenekleri ardı ardına sıralayan Tokmak Hasan’ın Yeri’nde, hem et sevenler hem de bitkisel (vejetaryen) beslenmeyi tercih edenler için geniş bir yelpazede lezzet seçenekleri bulunuyor.

İşletmenin şefleri, en taze ve kaliteli malzemeleri kullanarak, özgün tariflerle hazırlanan yemekleri ortaya çıkarıyor.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI