SON DAKİKA


CHP’nin İzmir adayı Alaattin Yüksel mi?
Tarih: 13-12-2023 19:04:31 Güncelleme: 13-12-2023 19:04:31 + -



facebook-paylas
Tarih: 13-12-2023 19:04

CHP’nin İzmir adayı Alaattin Yüksel mi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kritik kurultaya 1 hafta kala İzmir’de önemli bir ziyaret gerçekleştirmiş, partinin il binası önünde konuşma yapmıştı. Özel kurultay delegelerine seslenirken, kendisine destek verenler arasında sürpriz isimler de vardı. İşte o sürpriz isimler arasında İzmir eski il başkanı ve eski milletvekili iş insanı Alaattin Yüksel’de vardı.

Sonrasında Yüksel, partide değişim sürecinde, değişimciler arasında yer almış ve değişimin parti için kaçınılmaz olduğuna değinmişti.

 

2024 yerel seçimleri için CHP İzmir’de, belediye başkanlığına pek çok kişi talip olurken belli bir kaç ismin ön plana çıktığı görülmekte. Tunç Soyer, Buğra Gökçe, Olgun Atilla ve yine o sürpriz isim Alaattin Yüksel.

 

ObjektifÇeşmeHaber’in edindiği kulis bilgisine göre CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı şimdiden belli Alaattin Yüksel.

 

Alaattin Yüksel, CHP’de Özel’i özel yapan isimlerden biri ve değişim sürecinde de hep yanında oldu.

 

Ayrıca İzmir eski il başkanı ve eski milletvekili iş insanı Alaattin Yüksel, Özgür Özel’e öz ağabeyi kadar yakın. Ayrıca Türkiye ‘nin en genç meclis üyesi olan Yüksel’i İzmir ‘de CHP örgütleri istiyor. Aslen Manisalı olan Yüksel’in tabandaki gücü de yadsınamaz.

 

Şimdiden İzmir’e hayırlı olsun. 

Çoğu yerde kutlamalar başlamış bile…

 

 

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI