SON DAKİKA


Hayatın Anlamı Kitap Projesi etkinliklerine devam ediyor
Tarih: 11-11-2023 22:06:06 Güncelleme: 11-11-2023 22:14:06 + -



facebook-paylas
Tarih: 11-11-2023 22:06

Hayatın Anlamı Kitap Projesi etkinliklerine devam ediyor

Çeşme Kaymakamlığı Himayesinde, Arzu Güleryüz Maraşlı’nın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “Hayatın Anlamı Kitap” okuma projesi ikinci yılında da tüm hızıyla devam ediyor.

 

Proje kapsamında gerçekleştirilen yazar- okur buluşmalarından birisi de 10 Kasım Cuma günü, Çeşme Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleştirildi.

Bu ayın yazar konuğu Yaşar Gürsoy oldu. 

Yazar- okur buluşmasına proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, Çeşme Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, davetliler ve kitapseverler katıldı. 

10 Kasım’da gerçekleştirilen buluşmada, Atatürk’ün yaşamını anlattığı çok sayıda kitaba imza atan gazeteci/yazar Yaşar Gürsoy, Atatürk’ün hayatını  ilginç anekdotlarla öğrencilere anlattı. Gürsoy’un anlatımları karşısında öğrenciler, yazara sorular sordu ve buluşma interaktif iletişimle devam etti.

 

Yazar - okur buluşmasının sonunda proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, yazar Yaşar Gürsoy’a  teşekkür ederek çiçek takdim etti. Çeşme Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker ise bir teşekkür plaketi takdim etti.

Gazeteci/Yazar Yaşar Gürsoy;

1968 İstanbul doğumlu olup, gazeteciliğe 1984 yılında Güneş Gazetesi'nde başladı. Yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi'nde Sosyal Bilimler dalında yaptı, Çetin Emeç’in Genel yayın yönetmenliği’ni yaptığı Hürriyet Gazetesi’nde görev yaptı, 1994'te Savaş Ay ile A Takımı’nın kuruluşunda bulundu. Ali Kırca’nın sunduğu Siyaset Meydanı programında yapımcı ve editörlük görevini üstlendi.

Basılı kitapları ve yayınlanmış belgeselleri bulunan Yaşar Gürsoy iki çocuk babasıdır.

 

Yaşar Gürsoy’’un kitapları arasında;

ATATÜRK'ün Kod Adı: Mustafa Şerif, ATATÜRK'ün Katilleri ve O Doktor, Atatürk ve Can Yoldaşı Nuri Conker, Atatürk ve Berberi - Hoşçakalın Çocuklar, Atatürk ve Can Yoldaşı Nuri Conker yer almaktadır.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI