SON DAKİKA


CHP Çeşme Belediye Başkanı Aday Adayları Mülakatta!
Tarih: 26-12-2023 17:13:58 Güncelleme: 26-12-2023 23:05:58 + -



facebook-paylas
Tarih: 26-12-2023 17:13

CHP Çeşme Belediye Başkanı Aday Adayları Mülakatta!

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP’de belediye başkan adaylarının belirlenmesi ile ilgili süreç devam ederken. Parti Genel Merkezi, İzmir’in ilçeleri için çalışma heyetleri oluşturdu. Ecevit Keleş liderliğindeki çalışma ekipleri ilçelerdeki son durumu değerlendirecek ve aday adayları ile görüşme yapacak.

 

Çeşme’nin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkan Aday Adayları  29 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da CHP İlçe Başkanlığı’nda oluşturulan heyetle yüz yüze görüşme yapacaklar. 

 

 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili takvim ilerliyor. Belediye başkanlarının kantara çıkacağı seçimlerde partilerin aday belirleme hazırlıkları da devam ediyor.

CHP’nin kalesi olarak nitelendirilen İzmir’de ise aday bilmecesi ise henüz çözülebilmiş değil. Gerek ilçeler gerekse de büyükşehir için aday bolluğu yaşanırken parti genel merkezi, adayın belirlenmesi konusunda aday adayları ile yüz yüze görüşme kararı aldı.

11 ayrı bölgede belirlenen ilçeler için 4’er kişilik çalışma ekipleri oluşturulurken çalışma ekiplerinin ilçelerin nabzını tutacağı, aday adayları ile yüz yüze görüşeceği ve hazırladıkları raporu genel merkeze sunacağı aktarıldı.

İzmir’deki ekiplerin sorumlusu ise Sakarya İl eski Başkanı ve PM üyesi Ecevit Keleş olarak belirlendi.

 

Urla/Karaburun/Çeşme Çalışma Heyeti: Baki Aydöner-Parti Meclisi Üyesi-Heyet Başkanı, Bursa Milletvekili Nurhayat Kayışoğlu, Samsun Milletvekili Murat Can, Parti Meclisi Üyesi Canan Taşer






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI